Ik doe mee

De Grote Post heeft je nodig. Op deze pagina vind je oproepen om deel te nemen aan workshops, om te figureren tijdens een voorstelling, een try-out bij te wonen, deel te nemen aan een onderzoek ...

  

   

Kathie Danneels

  

 

Ariah Lester zoekt pittige dames

De Venezolaanse Ariah Lester is op zoek naar drie pittige, expressieve vrouwen tussen 60 en 75 jaar voor zijn nieuwe performance The Other Side of the Sea, een voorstelling op de grens tussen dans, theater en muziek, in coproductie met De Grote Post. Wij zoeken graag met hem mee.

 

In een cabaret onderzoekt hij de sterkte en de breekbaarheid van het individu en laat hij zien hoe een confrontatie tussen onze culturele verschillen voor onrust kan zorgen. The Other Side of the Sea toont het contrast tussen enerzijds een kleurrijke, muzikale wereld die het publiek de problemen van alledag even laat vergeten en anderzijds de kille realiteit buiten de theaterzaal.

 

Ben je of ken je mogelijke kandidaten? Lees dan verder.

 

Iets voor jou?

Ben je een vrouw of vrouwellijke transgender tussen 60 en 75 jaar met charisma en een creatief gen? Dan nodigt Lester je graag uit om gedurende twee dagen met hem te komen experimenteren in De Grote Post.

 

Podiumervaring is niet vereist, maar expressieve vaardigheden kunnen volgens onze theatermaker zeker zorgen voor een leuke nieuwe dimensie in het creatieproces.
Of je nu graag danst, schildert, een instrument bespeelt, zingt of beeldhouwt, Lester onderzoekt graag met jou hoe jouw talent een plekje kan krijgen in de voorstelling
 

Wat krijg je ervoor terug 

The Other Side of the Sea gaat in première in mei tijdens de Operadagen in Rotterdam en houdt daarna halt in De Grote Post op 9 oktober 2020. Daarna is er kans op een Belgische en internationale tournee. De geselecteerde deelnemers ontvangen een vergoeding per gespeelde voorstelling naast transport, catering en overnachting.

 

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 28 november via dit invulfomulier.

Lester Ariah organiseert audities in De Grote Post op woensdag 4 en donderdag 5 december:

  • 4 december: workshop van 14:00 tot 19:00 met een pauze van 16:30 tot 17:00
  • 5 december: individueel gesprekje (ongeveer 15 min.) met elke deelnemer in de voormiddag en workshop van 14:00 tot 18:00 met een pauze van 16:00 tot 16:30

 

  

   

Word 'Kornuit'

Zit jij graag op de eerste rij tijdens een concert of theatervoorstelling? Zou je graag betrokken zijn bij het creatieproces van een artiest? Word dan Kornuit.

Als Kornuit maak je deel uit van een testpubliek. Maandelijks nodigen we je uit om het werk van de artiest die op dat moment in residentie is, voor te proeven. Dat kan een try-out zijn, een tussentijds toonmoment maar evengoed een workshop, een lezing, een enquête of de vraag om te figureren.

De toonmomenten zijn gratis, in ruil hiervoor, hengelen we naar jouw mening. Het is voor artiesten in een creatiefase immers van belang dat zij hun werk kunnen aftoetsen en eventueel afhankelijk van jouw feedback kunnen bijsturen. 

 

Iets voor jou?

  • Hou je van (vernieuwend) theater, dans, circus ...
  • Heb je een muzikaal oor?
  • Vind je het fijn om na een voorstelling van gedachten te wisselen?

 

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een exclusieve sneak peek.

  • Je bent getuige van the making of.

  • Je hebt een klein aandeel in de voorstelling.
  • Je krijgt de kans interessante artiesten te ontmoeten en bovendien maak je deel uit van een select groepje fijnproevers.

 

Inschrijven

is gratis, het enige dat we van je vragen is je engagement en je mening.

Inschrijven kan via benieuwd[at]degrotepost.be.

   

  

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info