Residenten

De Grote Post is een open huis. Niet alleen voor het publiek dat komt proeven van cultuur maar ook voor artiesten die in alle rust willen creëren.

 

De Grote Post verwelkomt zowel podiumartiesten als muzikanten en biedt ondersteuning bij onderzoek, het afmonteren van een voorstelling, technische repetitie, opnames ... Het in contact brengen van artiesten met lokale actoren is een van de pijlers. 

 

Residenten krijgen ook de mogelijkheid om hun werk te tonen aan een testpubliek.

  

  

© Kathie Danneels

Residenten

Tijdens het seizoen 2018/19 werkten deze artiesten in residentie:

  

  

  

Word Kornuit 

Zit jij graag op de eerste rij tijdens een concert of theatervoorstelling? Zou je graag betrokken zijn bij het creatieproces van een artiest? Word dan Kornuit.

 

Als Kornuit maak je deel uit van een testpubliek. Maandelijks nodigen we je uit om het werk van de artiest die op dat moment in residentie is, voor te proeven. Dat kan een try out zijn, een tussentijds toonmoment maar evengoed een workshop, een lezing, een enquête of de vraag om te figureren.

 

De toonmomenten zijn gratis, in ruil hiervoor, hengelen we naar jouw mening. Het is voor artiesten in een creatiefase immers van belang dat zij hun werk kunnen aftoetsen en eventueel afhankelijk van jouw feedback kunnen bijsturen.

 

Iets voor jou?

  • Hou je van (vernieuwend) theater, dans, circus ...
  • Heb je een muzikaal oor?
  • Vind je het fijn om na een voorstelling van gedachten te wisselen?

 

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een exclusieve sneak peek.
  • Je bent getuige van the making of.
  • Je hebt een klein aandeel in de voorstelling.
  • Je krijgt de kans interessante artiesten te ontmoeten en bovendien maak je deel uit van een select groepje fijnproevers.

 

Inschrijven

is gratis, het enige dat we van je vragen is je engagement en je mening.

Inschrijven kan via benieuwd[at]degrotepost.be.

   

Leg een artiest te slaap 

Heb jij een bed of een slaapkamer op overschot? Wij hebben de geschikte logeergast voor jou. De residenten die in De Grote Post aan de slag zijn, hebben na een zware werkdag nood aan een plek waar ze tot rust kunnen komen en kunnen overnachten. Het enige dat ze wensen is een bed, een ontbijt en af en toe een luisterend oor.

 

Interesse? Neem contact op via benieuwd[at]degrotepost.be.

  

  

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info