De Grote Post
Vasil Tasevski

CHUTE!

+8 jaar | Compagnie Porte 27
za 20 jan en zo 21 jan
20 jan
en
21 jan

'Chute!' gaat over alle aspecten van het vallen. Tijdens een spectaculair spel, stellen twee acrobaten zich vragen over de val. Over hoe elegant op je bek te gaan. Over hoe je de zwaartekracht kan bespelen.

Waar dromen ze van tijdens het springen: hun val op de grond of hun vlucht door de lucht? Hoe verhouden ze zich tot de dood, het leven, het nemen van risico’s? En wat met hoogtevrees?

Chute! deelt met ons de ervaring van het vallen, de tegenstelling tussen vrees en de adrenaline van iets spannends. Een metafoor voor het leven zelf want wie hoog springt, kan diep vallen.

In het Frans (maar je hoeft echt geen Frans te kennen om deze voorstelling te volgen).

In het kader van ‘Met Vallen en Opstaan’. 

Tip: Voor en na de voorstelling op zondag 21.01 kun je op vertoon van je ticket genieten van een voordelig vieruurtje in het CultuurCafé.

Credits

MET EN DOOR MATTHIEU GARY EN SIDNEY PIN COPRODUCENTEN LE THÉÂTRE DE LA MADELEINE – SCÈNE CONVENTIONNÉE DE TROYES, L’ESPACE PÉRIPHÉRIQUE RESIDENTIES LE NOUVEAU RELAX – SCÈNE CONVENTIONNÉE DE CHAUMONT, BALTHAZAR – CENTRE DES ARTS DU CIRQUE DE MONTPELLIER, LE MANÈGE DE REIMS – SCÈNE NATIONALE, LE MONFORT – PARIS, CIRQUE EN SCÈNE – CENTRE DES ARTS DU CIRQUE DE NIORT, L’ECHALIER – AGENCE RURALE DE DÉVELOPPEMENT CULTUREL DE SAINT AGIL, CIRK’EOLE – MONTIGNY LES METZ PARTNERS THÉÂTRE DE LA MADELEINE – SCÈNE CONVENTIONNÉE DE TROYES, RÉGION CHAMPAGNEARDENNE; LE CONSEIL DÉPARTEMENTAL DE LA MARNE