ELK ALLEEN

TG Nunc
za 7
april
  • za 7 apr
    20:00
    zaal Grote Post
    Geweest

Na de Borgia-trilogie komt Nunc terug met een verhaal waarin ELK ALLEEN staat. In een wereld van fake news en alternative truth zien we parallellen met de Franse Revolutie.


Als bezoeker volg je een parcours doorheen De Grote Post. Je ontmoet de personages op onverwachte plekken en maakt kennis met hun verhaal. Nadien verzamelen we in zaal Grote Post voor het hele verhaal en de waarheid, misschien.

De acteurs halen alles uit de kast om het publiek te overtuigen: van fake news tot alternative facts, van populisme tot emotionele bekentenissen. Het ontroerende verhaal van de kleine Prins Louis, het pijnlijke einde van Marie-Antoinette, de aangekondigde dood van Robespierre … 1789 lijkt verdacht veel op 2018 waarin de luidste schreeuwers vechten tegen de stille dromers, waar kinderen hun weg zoeken in het kluwen van meningen en waar ouders op zoek gaan naar een betere wereld.

In een voorstelling over waar en onwaar, nemen recht en vrede het tegen elkaar op om iedereen en vooral zichzelf te overtuigen van hun waarheid.

Eerder palmde tg Nunc De Grote Post in met de trilogie Het Geslacht Borgia. ‘Spektakel waarmee Toneelgroep Nunc je overrompelt, om niet te zeggen overdondert.' aldus Theatermaggezien.

 

tg NUNC
tg NUNC
Bram Vandeveire
Bram Vandeveire
Bram Vandeveire
Bram Vandeveire
Bram Vandeveire
Bram Vandeveire

Credits

MET Yannick de Coster, Leen De Veirman, Eve Van Avermaet, Matthias Van de Brul, Lynn Vandenbroeck | Tekst en Regie: Benjamin Van Tourhout | Vormgeving: Viola Vandomme | MUZIEK BRENT VANNESTE (STEAK NUMBER EIGHT)

i.s.m. De Grote Post (Oostende), LUCA School of Arts/KU Leuven, Minard (Gent), Vooruit (Gent) en de Stad Gent.

Met dank aan onze partners:
© De Grote Post

POWERED BY Peppered

Privacy en cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Meer info Meer info