De Grote Post

Slotconcert Jazee Festival / STRIJKERSDAGEN

zo 9 jul
9 jul

JAZEE is een festival voor jonge akoestische ensembles die naar de zee komen. Wegens groot succes geven ze op 9 juli een extra slotconcert om 16.00u. Aarzel niet te lang want de tickets vliegen de deur uit! 

Het festival is voor en door jongeren, dat maakt het heel dynamisch en fris. Onze gastgroepen worden gevolgd en geholpen door jongeren die zelf ook met muziek bezig zijn. Zo ontstaan er banden voor het leven.

Het festival wil de akoestische muziek brengen op de publieke plaatsen én in de concertzaal. Niet door middel van grote volumes, maar wel door kleinere intieme concertjes in de stad.

Het festival bestaat uit twee luiken:

  • Concerten in de openbare ruimte
  • Repetities voor het slotconcert in DGP

En natuurlijk wordt er voor- en nadien volop genoten van zee en strand, er zijn gastgezinnen betrokken, en men leert vaak ook met interesse de lokalen drankjes en hapjes kennen! Een muzikaal feest dus.

JAZEE maakt deel uit van Strijkersdagen aan Zee, de jaarlijkse muziekstage voor jonge strijkers. Dit jaar vinden de Strijkersdagen plaats van 5 t.e.m. 9 juli met op zondag een feestelijk slotconcert in De Grote Post.

Bekijk het volledige programma op de website van Strijkersdagen aan Zee.