De Grote Post
Christophe Brysse

The Delta Saints

'Farewell for Now' spring tour
wo 30 mei 20:30
30 mei
20:30
  • 30 mei
    20:30
    Staand concert
    De Grote Post, Oostende
    zaal Kleine Post

De bluesrockers van The Delta Saints zijn terug! Enkele jaren geleden lieten ze hier een stevige indruk na en dus kijken we reikhalzend uit naar hun derde passage. Mis dit concert niet want hierna nemen de jongens een break. Nog een bonus: Dubbe & The Beast zorgt voor een ferme opwarmer.

Deze 'heilige vijfvuldigheid' laat op het podium zijn duivels los met energieke deltablues, southern soul en rootsrock. Sinds het debuutalbum in 2011 uitkwam, gaat het de band alleen maar voor de wind en komen er steeds meer fans bij, waaronder verdacht veel Oostendenaars. De Amerikaanse band heeft dan ook een speciale band met deze stad. Ze traden hier al meermaals op en vorig jaar presenteerden ze exclusief voor Europa hun nieuwste album Monte Vista in de Compact Center. Voor de gelegenheid kun je in deze platenzaak tickets kopen voor dit concert.

Praktisch

Dit is een staand concert. De deuren gaan open om 20:30. Het voorprogramma met Dubbe & The Beast begint om 20:40 uur. The Delta Saints spelen om 21:30 uur. 

Credits

Ben Ringel (zang/dobro), Dylan Fitch (gitaar), David Supica (bas), Vincent “Footz” Williams (drums), Nate Kremer (keyboards)