Roodkapje, de musical

Event-Team vzw
16 jun
 • zo 16 jun
  14:00
  zaal Grote Post
  Geweest
 • zo 16 jun
  16:30
  zaal Grote Post
  Geweest

Het eeuwenoude sprookje over een lief meisje dat koekjes gaat brengen naar haar zieke oma werd bewerkt tot een interactieve en humoristische voorstelling.

 

 Roodkapje vertrekt op een dag richting het bos om een mandje met koekjes naar haar zieke oma te brengen. Diep in het bos ontmoet ze de vegetarische wolf Gerrit. Hij raadt Roodkapje aan een mooie bos bloemen voor haar oma te plukken. Wat Roodkapje niet weet, is dat Gerrits gemene vrouw Tina iets heel anders van plan is. Wat zal er gebeuren als Roodkapje straks bij oma’s huisje aankomt? En zal de knappe jager Benjamin op tijd zijn om haar te redden?

 

Roodkapje zorgt samen met haar vrienden uit het dorp voor meer dan een uur muzikaal vermaak. De vegetarische wolf Gerrit en zijn gemene vrouw Tina staan uiteraard garant voor hilarische scènes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen. Voorzien van een schitterend decor, prachtige kostuums en uiteraard swingende meezingliedjes is Roodkapje dé familievoorstelling die je niet mag missen!

Credits

met o.a. Katrien De Becker (bekend uit ‘Familie’), Liesa Naert (bekend uit ‘Gevoel voor Tumor’ en ‘Eigen Kweek’) en Dorothy Wuyts (bekend uit ‘Oud België’)

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info