Tot aan de maan en terug

Mint
28 okt
11:00
  • zo 28 okt
    11:00
    zaal Kleine Post
    Geweest

Bij het vallen van de avond gaat het spoken. Is mijn lief wel oprecht? Heeft hij misschien een ander? En wat als ik… De heldinnen van het frisse barokduo Mint staan voor nachtelijke keuzes, en met de zon en de sterren mogen wij getuige zijn van haar (on)geluk.

Joke De Ketelaere en Jana Pieters (onlangs bekroond met de publieksprijs in het concours van Le Poème Harmonique) putten met Tot aan de maan en terug uit het mooiste van de Italiaanse, Franse en Engelse vroegbarok. Componisten die aan bod komen zijn Peri, Strozzi, Boesset, Dowland en andere tijdgenoten. Tot aan de maan en terug is een pleiade van barokke liefdesliederen versmolten tot een mythische mini-opera.

Met de concertreeks Talent Telt geeft het Brugse Concertgebouw beginnende muzikanten de kans podiumervaring op te doen op verschillende plekken. Dirk Ooms, directeur van het Conservatorium aan Zee, geeft telkens een inleiding.

Croissant klassiek

Op vertoon van je ticket voor een klassiek concert op zondag, geniet je vooraf van een ontbijt met korting in het CultuurCafé. Voor € 7,5 trakteren we je op koffie/ thee, croissant, eitje, toast + beleg. Toon je concertticket bij het plaatsen van je bestelling.

Credits

SOPRAAN Jana Pieters LUIT EN AARTSLUIT Joke De Ketelaere

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info