Getty Images

Woeste Workshop

8-12 jaar | De Grote Post/Toroa Aperahama
31 okt
14:00
  • wo 31 okt
    14:00
    Prijs inclusief voorstelling, vieruurtje en workshop
    Atelier +1
    Geweest

Ben je een woeste zoeker? Voor je naar de voorstelling 'Woestzoeker' gaat, kun je je uitleven tijdens de 'Woeste Workshop' waar Toroa Aperahama je de kneepjes van de Hakakunst leert.

Deze traditionele Nieuw-Zeelandse strijddans werd wereldberoemd dankzij het All Blacks Rugby Team. De Haka bundelt kracht, passie en identiteit. Het volledige lichaam wordt een instrument om de tegenstander te imponeren. Woeste armbewegingen tot vernietigende blikken, samen gaan we de uitdaging aan om een indrukwekkende Hakadans neer te zetten.

Het resultaat leggen we vast op film die we je nadien bezorgen. Na deze krachttoer vullen we onze reserves aan met een vieruurtje, klaar om de Woestzoeker een bezoek te brengen.

Praktisch

Deze workshop kun je enkel volgen als je naar de voorstelling Woestzoeker (17 u.) gaat. Bovendien zijn ouders niet toegelaten. Vrijwilligers ontfermen zich over de kinderen terwijl je als ouder even de tijd hebt om iets anders te doen. Voor het volledige pakket: workshop, vieruurtje en voorstelling, betaal je € 20 per kind.

We willen je als ouder niet tegenhouden om de voorstelling bij te wonen dus kun je uiteraard ook een ticket voor jezelf kopen.

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info