Heilig Hart

Cie Cecilia / Arne Sierens
17 nov
18:45
  • za 17 nov
    18:45
    Lokettenzaal
    Geweest

Twee mannen en twee vrouwen zoeken hun weg op de autostrade van het leven. Daarbij crashen ze meer dan ze willen. Ontwapenend eerlijk en vol kleurrijke panache toveren de acteurs één grote serenade en smeekbede naar redding tevoorschijn.

Ja, liefde kan sneller verloren gaan dan we willen, maar moet alstublieft absoluut ook terugkeren. Een kleurrijke topcast met Robrecht Vanden Thoren (Tom & Harry, Poepsimpel …), Gilles De Schryver (Code 37 …) Anemone Valcke (Bevergem …) en Linde Carrijn (Vermist …) verwelkomt je op de roetsjbaan van Heilig Hart.

De ‘grootmeester van het alledaagse melodrama’ Arne Sierens gaat weer voor een schaamteloos maar erg ontroerend verhaal over een bende banale mensen. Heilig Hart is na Poepsimpel en Zingarate het derde deel van Sierens’ drieluik over ‘Liefde in de knoop en hoe je dat kan ontknopen.’

 

 Bij de buren

Met ‘Bij de buren’ nemen we je mee naar een aantal voorstellingen buiten Oostende. Vervoer tussen De Grote Post en CC Knokke-Heist, een broodje onderweg en een inleiding zijn inbegrepen in de prijs. Vertrek vanuit Oostende om 18.45 u.

Credits

TEKST EN REGIE Arne Sierens SPEL Linde Carrijn, Gilles De Schryver, Robrecht Vanden Thoren, Anemone Valcke LIVE-MUZIEK Jean-Yves Evrard SCENOGRAFIE Guido Vrolix PRODUCTIE Compagnie Cecilia MET STEUN VAN Vlaamse Gemeenschap, Stad Gent

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info