Koenraad Tinel

Zolang hij niet zichzelve kent

Josse De Pauw & Koenraad Tinel/ LOD muziektheater
21 dec
20:00
  • vr 21 dec
    20:00
    zaal Grote Post
    Geweest

'Zolang hij niet zichzelve kent' is gebaseerd op het verhaal van Narcissus en Echo. Josse De Pauw vertelt, Koenraad Tinel maakt live tekeningen en SPECTRA speelt nieuwe muziek van Frederik Neyrinck.

Dat livemuziek, vertel- en schilderkunst elkaar perfect kunnen aanvullen, bewezen acteur Josse De Pauw en schilder/beeldhouder Koenraad Tinel in het verleden met LARF.

Nu staan de twee vrienden opnieuw samen op het podium voor het verhaal van Narcissus. Koenraad Tinel tekent live en laat zich leiden door de muziek van Frederik Neyrinck, uitgevoerd door SPECTRA. Josse De Pauw vertelt op het ritme van Tinels penseel en gedragen door de muziek, het verhaal van de Griekse mythologische figuur die zichzelf zo graag zag.

Luister hier naar de Klara-reportage tijdens een van de laatste repetities.

Credits

CONCEPT Koenraad Tinel, Josse De Pauw TEKST gebaseerd op het verhaal Narcissus uit Metamorfosen van Ovidius TEKSTBEWERKING Josse De Pauw COMPOSITIE Frederik Neyrinck MET Koenraad Tinel, Josse De Pauw, Lieselot De Wilde, ensemble SPECTRA PRODUCTIE LOD muziektheater & SPECTRA COPRODUCTIE Concertgebouw Brugge MET DE STEUN VAN de Tax Shelter

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info