Emmanuel Viverge

FaceCachée

+6 jaar | Cie Equinote
22 dec
13:30
  • za 22 dec
    13:30
    € 10 voor -18j
    Lokettenzaal
    Geweest

Vier acrobaten en vijf paarden nemen je mee op een opwindende reis tussen hemel en aarde. 

Mens en dier brengen samen een verhaal over hoe iedereen op zijn eigen manier omgaat met zijn angsten: aan een touw hoog in de lucht, op een trapeze of in het blindelings vertrouwen van een paard.

De duizelingwekkende stunts worden gedragen door een tot de verbeelding sprekend verhaal waarin humor en poëzie nooit veraf zijn. Cie Equinote doorbreekt met FaceCachée het traditionele beeld van het paardensportcircus en trakteert op een vernieuwende indrukwekkende voorstelling in een prachtige circustent. Reden genoeg om op de bus te stappen voor een gezellige uitstap naar Waregem.

 Bij de buren

Met ‘Bij de buren’ nemen we je mee naar een aantal voorstellingen buiten Oostende. Vervoer tussen De Grote Post en cc De Schakel in Waregem, een broodje onderweg en een inleiding zijn inbegrepen in de prijs. Vertrek vanuit Oostende om 13.30 u.

Credits

REGIE Arnault Mougenot ARTIESTEN Sarah Dryer, Coraline Leger, Mila Martinez-Villaroya, Vincent Welter PAARDEN Kalyne, Lugano, Mosquitos, Popeye, Quimperial REGIE Florent Merino PRODUCTIE Laure Meyer COPRODUCTIE/RESIDENTIES Ville de Tremblay, Festival du chapiteau bleu, Ville d’ Obernai, Espace Athic, Festival pisteurs d’étoiles

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info