Charlie De Keersmaecker

Night Prayer

Jasper Steverlinck
12 jan
18:45
  • za 12 jan
    18:45
    Lokettenzaal
    Geweest

Jasper Steverlinck is waar hij moet zijn. Bij de essentie. Alleen duidelijke zinnen en onverbloemde emoties.

“Deze songs vroegen om een andere benadering. Al duurde het even voor ik dat in de gaten had,” zegt hij. En dus werden de lagen inpakpapier die rond de nieuwe songs waren gewikkeld, gestript tot enkel nog de inhoud overbleef. De arrangementen uitgekleed. De teksten ontdaan van poëtische metaforen.

Luister naar het bloedstollende That’s Not How Dreams Are Made. Of Here’s To Love. Of Night Prayer. Telkens hoor je iemand die het aandurft zichzelf helemaal bloot te geven. Muziek om stil van te worden. Om diep toe te laten.

"Night Prayer transformeert van een Johnny Cash’ Hurt achtig, pijnlijk, triest nummer tot een jazzy versie die de melancholie van het album doet vergeten en je even laat verdwijnselen naar één van de talloze jazzbars in New Orleans." Dansende Beren

 Bij de buren

Met ‘Bij de buren’ nemen we je mee naar een aantal voorstellingen buiten Oostende. Vervoer tussen De Grote Post en de Schouwburg in Kortrijk, een broodje onderweg en een inleiding zijn inbegrepen in de prijs. Vertrek vanuit Oostende om 18.45 u.

In de brochure werd dit evenement foutief aangekondigd op 16.01. Het concert vindt wel degelijk plaats op 12.01.

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info