Gregory Crewdson
PREMIÈRE

BEGINNERS

Theater Malpertuis
24 jan
20:00
  • do 24 jan
    20:00
    zaal Grote Post
    Geweest

Theaterregisseur Piet Arfeuille ('GAZ', 'Europa in de herfst' …) en cineaste Nathalie Teirlinck ('Le Passé Devant Nous' – Ensor Beste debuut FFO 2017) duiken samen in het universum van Raymond Carver.

De personages van deze beroemde Amerikaanse auteur zijn altijd op de dool, meestal vastgeroest in relaties tot er plots iets gebeurt dat heel hun bestaan aan het wankelen brengt.

 

BEGINNERS rijgt vijf kortverhalen aan elkaar, gespeeld door klasbakken als Els Olaerts, Ariane Van Vliet, Karlijn Sileghem, Stefan Perceval, Frans Van der Aa en jong geweld als Vincent Van Sande, Tim Taveirne, Naomi van der Horst en Marlies Bosmans.

Première

Carvers’ kortverhalen zijn al vaak bewerkt voor theater en film, waarbij Short Cuts van regisseur Robert Altman (1993) de bekendste is. We kijken nu al uit naar een straf staaltje filmisch theater dat na een intense repetitieperiode in De Grote Post, hier ook in première gaat.

Credits

SCHRIJVER: Raymond Carver
BEWERKING EN REGIE: Piet Arfeuille en Nathalie Theilinck
SPEL:
Els Olaerts, Ariane Van Vliet, Karlijn Sileghem, Frans Van der Aa, Stefan Perceval, Vincent Van Sande, Tim Taveirne, Naomi van der Horst, Marlies Bosmans
SOUNDSCAPE: Streamer (Gary Shepherd)
COPRODUCTIE: De Grote Post

 

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info