Kaat Pype

Drie Zusters

Theater Zuidpool
31 jan
18:15
  • do 31 jan
    18:15
    Lokettenzaal
    Geweest

Zuidpool staat bekend om zijn gedurfde en eigenzinnige ensceneringen van klassiekers uit de theaterliteratuur. Dit keer gaat het gezelschap aan de slag met Tsjechovs Drie zusters.

Weinig toneelteksten zijn zo universeel betekenisvol. Ook nu houdt de tekst ons een spiegel voor: wat is het om mens te zijn, wat is de zin van lijden? En waarom wordt dat lijden voorafgegaan door een onverzadigbaar verlangen naar het onmogelijke? Vragen waar de tijd geen vat op heeft.

 

Voor dit monumentale werk verzamelt Zuidpool maar liefst elf fantastische acteurs. Geen hoofdrollen, geen bijrollen. Dit wordt hét spelersensemblewerk waar Zuidpool inmiddels een stevig patent op heeft.

 

Bij de buren

Met ‘Bij de buren’ nemen we je mee naar een aantal voorstellingen buiten Oostende. Vervoer tussen De Grote Post en cc Brugge, een broodje onderweg en een inleiding zijn inbegrepen in de prijs. Vertrek vanuit Oostende om 18:15 u.

Credits

PRODUCTIE: Zuidpool
TEKST: Anton Tsjechov
REGIE: Jorgen Cassier
SPEL: Sofie Decleir, Greet Verstraete, Evgenia Brendes, Lukas De Wolf, Koen van Kaam, Jan van Hecke, Kaat Hellings, Jan Hammenecker, Eric Van Herreweghe, Flor Decleir e.a.

 

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info