Richard Haughton

Halka

Groupe Acrobatique de Tanger
4 feb
18:45
  • ma 4 feb
    18:45
    Lokettenzaal
    Geweest

Groupe Acrobatique de Tanger bestaat voor een groot deel uit leden van klassieke acrobatiefamilies en toert al jaren met succes de wereld rond. Met 'Halka' keert het gezelschap terug naar zijn roots: het strand.

Het is namelijk aan de kustlijn van Tanger waar de acrobaten van oudsher trainen. Deze keer werken ze samen met Abdel Senhadji, dé godfather van de acrobatie. Verwacht je aan een bijzondere ervaring met twaalf acrobaten, zangers en muzikanten die samen sollen met de zwaartekracht.

Het strand als eeuwige lege pagina waar voetafdrukken gewist worden door de wind.

Bij de buren

Met ‘Bij de buren’ nemen we je mee naar een aantal voorstellingen buiten Oostende. Vervoer tussen De Grote Post en cc De Spil in Roeselare, een broodje onderweg en een inleiding zijn inbegrepen in de prijs. Vertrek vanuit Oostende om 18:45 u.

Deze Marokkaanse acrobaten, zangers en muzikanten verheffen vrolijke mensendressuur tot een energiek mediterraans feestje op het Noordsvaardersstrand. Ze cirkelen voorbij met radslagen, salto’s en (mannelijke) buikdans en bouwen ondertussen mensentorens van vier personen hoog. En dat alles met slechts zand als piste.
de Volkskrant
Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info