Halka

Groupe Acrobatique de Tanger
ma 4
februari

Groupe Acrobatique de Tanger bestaat voor een groot deel uit leden van klassieke acrobatiefamilies en toert al jaren met succes de wereld rond. Met 'Halka' keert het gezelschap terug naar zijn roots: het strand.

Het strand als eeuwige lege pagina waar voetafdrukken gewist worden door de wind.

Het is namelijk aan de kustlijn van Tanger waar de acrobaten van oudsher trainen. Deze keer werken ze samen met Abdel Senhadji, dé godfather van de acrobatie. Verwacht je aan een bijzondere ervaring met twaalf acrobaten, zangers en muzikanten die samen sollen met de zwaartekracht.

Richard Haughton
Richard Haughton
Richard Haughton
Richard Haughton

Bij de buren

Met ‘Bij de buren’ nemen we je mee naar een aantal voorstellingen buiten Oostende. Vervoer tussen De Grote Post en cc De Spil in Roeselare, een broodje onderweg en een inleiding zijn inbegrepen in de prijs. Vertrek vanuit Oostende om 18:45 u.

Deze Marokkaanse acrobaten, zangers en muzikanten verheffen vrolijke mensendressuur tot een energiek mediterraans feestje op het Noordsvaardersstrand. Ze cirkelen voorbij met radslagen, salto’s en (mannelijke) buikdans en bouwen ondertussen mensentorens van vier personen hoog. En dat alles met slechts zand als piste.
de Volkskrant
Met dank aan onze partners:

Beelden © VIRAAL - multimedialab De Grote Post     © De Grote Post     POWERED BY Peppered

Privacy en cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Meer info Meer info