Talent Telt

Emma en Mathilde Wauters

zo 17
februari

Zo verschillend en toch zo harmonieus. Emma en Mathilde Wauters zijn twee zussen en vormen het perfecte harpduo: virtuoos, gepassioneerd door hun instrument en met veel uitstraling.

Onderdeel van:
Avondcircuit 18-19

Het tweetal kan als geen ander de vele klankkleuren en uiteenlopende mogelijkheden van de harp overbrengen op een publiek. Dat bewijzen de zussen ook met dit programma. Naast de Fuga BWV1001 van Bach spelen ze ook het Grand Duet en de Fantasie op thema’s van Carmen, virtuoze en briljante stukken van John Thomas. En met Parvis: cortège et danse van Bernard Andrès brengen Emma en Mathilde je sowieso aan het swingen.

 

Met de concertreeks Talent Telt geeft het Brugse Concertgebouw beginnende muzikanten de kans podiumervaring op te doen op verschillende plekken. Dirk Ooms, directeur van het Conservatorium aan Zee, geeft telkens een inleiding.

Croissant Klassiek

Op vertoon van je ticket voor een klassiek concert op zondag, geniet je vooraf van een ontbijt met korting in het CultuurCafé. Voor € 7,5 trakteren we je op koffie/thee, croissant, eitje, toast + beleg. Toon je concertticket bij het plaatsen van je bestelling.

Met dank aan onze partners:

Beelden © VIRAAL - multimedialab De Grote Post     © De Grote Post     POWERED BY Peppered

Privacy en cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Meer info Meer info