Don Juan

DESCHONECOMPANIE
vr 8
maart
  • vr 8 mrt
    20:30
    Zoektickets garanderen toegang tot de zaal, maar je zitplaats wordt bepaald door de vrije plaatsen de avond zelf. Zoektickets worden verkocht aan 30% korting en zijn enkel verkrijgbaar online.
    Zaal Kleine Post - zoektickets, ongenummerd

Drie acteurs, een zangeres en een pianist breken Mozarts opera 'Don Giovanni' helemaal open en gooien deze schaamteloos in de mix met live vertalingen en tekst uit Molière’s Don Juan.

Regisseur Tom Goossens en pianist Wouter Deltour vormen samen DESCHONECOMPANIE en ze hebben een missie: opera’s toegankelijk maken voor een breed publiek. Ze doen dit door een snelle opeenvolging van een vertalende theatertaal, lichtvoetige verkleedpartijen en misverstanden, aria’s van verstilde emotionele momenten en indrukwekkende ensembles.

 

Don Juan werd geselecteerd voor Circuit X dat podiumkansen biedt aan beloftevolle artiesten. Tijdens het seizoen 2017/’18 werkten Wouter en Tom in residentie in De Grote Post aan hun volgende operaproductie Cosi.

 

Yuri van der Hoeven
Yuri van der Hoeven
Yuri van der Hoeven
Yuri van der Hoeven
Don Juan toont hoe opera straf kan glanzen zonder dat er ook maar één flinter bladgoud op of naast de scène te bespeuren is.
KnackFocus

Credits

REGIE EN CONCEPT: Tom Goossens
MUZIKALE LEIDING: Wouter Deltour
SPEL: Mitch Van Landeghem, Flor Van Severen, Carine van Bruggen, Celine Debacque
PIANO: Wouter Deltour
MENTOR:
Wannes Gyselinck, Kris Van Trier

 

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info