DE KORTSTE NACHT VAN ACHT TOT ACHT

The only way is UP

Boris Van Severen & Jonas Vermeulen/CAMPO
za 30
maart
  • za 30 mrt
    20:00
    of incl. bij een ticket voor De Kortste Nacht van Acht tot Acht Zaal Grote Post
    zaal Grote Post

Boris Van Severen en Jonas Vermeulen laten vier hoofdpersonages aan het woord op verschillende sleutelmomenten in hun leven. In een zeflgeschreven soundtrack sampelen 2 booths live muziek én (neon-) quotes tegen elkaar op.

De hoofdpersonages leiden geen bijster spectaculaire levens, maar doen doodgewone dingen, die niettemin grappig, spannend of ontroerend kunnen zijn. In hoeverre is de manier waarop je in het leven staat al van jongs af aan bepaald? Is er een manier om ouder worden niet langer als een eliminatie van mogelijkheden te beschouwen, maar als iets om naar uit te kijken? Boris en Jonas zoeken het uit in een voorstelling over alledaagse dingen, in een surreëel universum dat alles wegheeft van een langgerekte lsd-trip. De ideale opwarmer voor De Kortste Nacht van Acht tot Acht.

 

Boris Van Severen en Jonas Vermeulen overtuigden eerst TAZ, daarna Edinburgh Fringe Festival en daarop de rest van de wereld met hun debuut The Great Downhill Journey of Little Tommy. Een voorstelling als een concert dat hard rockend de zaal op z’n grondvesten deed daveren.

 

Thomas Dhanens
Thomas Dhanens
Thomas Dhanens
Thomas Dhanens
Thomas Dhanens
Thomas Dhanens

De Kortste Nacht van Acht tot Acht

The only way is UP is een onderdeel van het festival De Kortste Nacht van Acht tot Acht. Met een ticket voor het festival (€ 25), krijg je toegang tot deze voorstelling. De voorstelling is ook apart reserveerbaar.

 

Er is weinig theater waarbij je vermoeid binnengaat en buiten komt met een enorme energiekick én met het gevoel dat er zich nog een hele nacht, een heel leven voor je uitstrekt.
De Morgen

Credits

VAN EN MET: Boris Van Severen, Jonas Vermeulen
COACHING: Pieter-Jan De Wyngaert
MET DANK AAN; Marij De Brabandere, Swing
ARTWORK: Sarah Yu Zeebroek
PRODUCTIE: CAMPO
COPRODUCTIE: het KIP, d e t h e a t e r m a k e r, Het Theaterfestival

 

Met dank aan onze partners:

Beelden © VIRAAL - multimedialab De Grote Post     © De Grote Post     POWERED BY Peppered

Privacy en cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Meer info Meer info