PATRI(N)OT

Wa make?

Erhan Demirci
25 apr
20:30
  • do 25 apr
    20:30
    Patri(n)ot
    zaal Dactylo
    Geweest

In 'Wa make?' zoekt Erhan Dermirci uit hoe we met elkaar omgaan. Is dit in West-Vlaanderen anders dan in Limburg? Gedragen wij ons op cafe anders dan op werk? Welke rol spelen we dagelijks?


“Wa make?” In de cités van Limburg word je zo begroet. Lekker sappig en het kan van alles betekenen. Van: “Hoe gaat het?” tot “Zit mijn prothese goed?” Het antwoord is meestal “Goeie, en met u?”

 

Maar zijn we allemaal wel “goeie”? Zeggen we allemaal wel altijd hoe het echt met ons gaat? Wat antwoord jij straks als hij vraagt “Wa make?”

 

Erhan Demirci was twee jaar lang het vaste voorprogramma van Han solo en graag geziene gast in tv- en radioprogramma’s. Over zijn vorige show Komt goed, opperde De Standaard: “We zijn weer een topcomedian rijker met deze Turkse Limburger.”

 

Half Brusselaar, half het schoffie uit de cité, interview met Erhan Dermirci over 'Wa Make?' in De Standaard.

Onderdeel van:
PATRI(N)OT
Erhan Demirci - Wa Make?
Pieter Verhaeghe

Festival Patri(n)ot


In het kader van het festival Patri(n)ot. Van 25.04 t.e.m. 28.04 buigen we ons over het begrip ‘culturele identiteit’, een vlag die vele ladingen dekt. Met theater, dans, comedy, concerten, workshops in De Grote Post en in Oostendse scholen, trekken we alle registers open.

 

Combi-ticket voor het ontbijtgesprek 'Patri(n)ot'


Combineer deze voorstelling met met een ticket voor het Ontbijtgesprek 'Patri(n)ot' op 07 april 2019, wat de beleving extra kruidt. Een combi-ticket kost €25.

Credits

REGIE: Han Coucke

 

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info