De Grote Post

Myrddin Solo

PATRI(N)OT
zo 28 apr 11:00
28 apr
11:00
  • 28 apr
    11:00
    zaal Kleine Post
    Geweest

Op jonge leeftijd al leert Myrddin De Cauter klarinet spelen en wordt hij ondergedompeld in jazz, gipsyswing, klassieke muziek en vele andere stijlen.

Op zijn veertiende ontdekt hij de rijkdom van de flamencogitaar. Hij vertrekt naar Spanje waar hij lessen volgt bij grootmeesters als Gerardo Nuñez en Manolo Sanlucar. Myrddin is niet zomaar een flamencogitarist, hij is een fenomeen. Op zijn jongste album Rosa de Papel toont hij zijn vaardigheden als componist en gitarist. “Je thuisvoelen in hetgeen je brengt is volgens mij het belangrijkste,” zegt hij. Wij koesteren nog fijne herinneringen aan dit concert in De Grote Post enkele jaren geleden en kijken uit naar een nieuwe passage van deze virtuoos.

 

Deze voorstelling kadert in een reeks met als gemene deler flamenco. Zie ook ‘Naar Andalusië... op het ritme van Flamenco’ op 11.11 en de slotvoorstelling ‘Impressies van Spanje: Federico Garcia Lorca’ op 11.05 waar Myrddin ook mee op het podium staat.

 

Festival Patri(n)ot


In het kader van het festival Patri(n)ot. Van 25.04 t.e.m. 28.04 buigen we ons over het begrip ‘culturele identiteit’, een vlag die vele ladingen dekt. Met theater, dans, comedy, concerten, workshops in De Grote Post en in Oostendse scholen, trekken we alle registers open.

Combi-ticket voor het ontbijtgesprek 'Patri(n)ot'


Combineer deze voorstelling met met een ticket voor het Ontbijtgesprek 'Patri(n)ot' op 07 april 2019, wat de beleving extra kruidt. Een combi-ticket kost €25.

 

Croissant Klassiek


Op vertoon van je ticket voor Myrddin Solo, geniet je vooraf van een ontbijt met korting in het CultuurCafé. Voor € 7,5 trakteren we je op koffie/thee, croissant, eitje, toast + beleg. Toon je concertticket bij het plaatsen van je bestelling.