Thomas Dhanens

£¥€$ (Lies)

Ontroerend Goed
2 mei
 • do 2 mei
  19:00
  Engels gesproken
  zaal Grote Post
  Geweest
 • do 2 mei
  22:00
  zaal Grote Post
  Geweest

Ontroerend Goed nodigt je uit in een casino. Voor even mag je in de huid kruipen van fortuinbezitters. De 1%, de superrijken. Diegenen die de touwtjes in handen hebben. De gezichten die we nooit te zien krijgen.

Voor één keer sta jij in het centrum van ons economisch systeem. Jij bepaalt de koers. En wie weet kan je van de wereld een betere plek maken: eerlijker, verantwoordelijker. Want je zal het anders doen, uiteraard. Vorig seizoen confronteerde Ontroerend Goed je in Fight Night met je stemgedrag.

 

Dit keer richten ze hun pijlen op wat echt waarde heeft: geld. Schuif mee aan tafel en bespeel het systeem van binnenuit. En breng zeker genoeg cash mee.

 

Combi-ticket voor ontbijtgesprek £¥€$ (Lies)


Het ticket voor deze voorstelling is afzonderlijk verkrijgbaar of je kan het ook combineren met een ticket voor het Ontbijtgesprek £¥€$ (Lies) op 05 mei 2019, wat de beleving extra kruidt. Een combi-ticket kost € 25.

£¥€$ (Lies) is een knappe historische én psychologische analyse van de wereld van de high finance. Daarbovenop is het ook slim, snel en razend spannend theater.
De Morgen

Credits

REGIE: Alexander Devriendt Script Joeri Smet, Angelo Tijssens, Karolien De Bleser, Alexander Devriendt en cast
TEKST: Joeri Smet
MET: Joeri Smet, Angelo Tijssens, Karolien De Bleser, Samir Veen, Hannah Boer, Aurélie Lannoy, Joeri Heegstra, Britt Bakker, Charlotte De Bruyne, Bastiaan Vandendriessche, Eleonore Van Godtsenhoven, Robin Keyaert, Max Wind, Sjef van Schie, Aaron J Gordon MUZIEK: Johannes Genard
PRODUCTIE: David Bauwens
COPRODUCTIE: Theatre Royal, Vooruit Kunstencentrum, Plymouth, Richard Jordan Productions
MET DE STEUN VAN: de Vlaamse Gemeenschap, Provincie Oost-Vlaanderen, Stad Gent

 

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info