Dia de los Muertos

Latinación en Teatro Que Late
10 nov
16:30
  • za 10 nov
    16:30
    zaal Dactylo
    Geweest

Maak kennis met het traditionele Mexicaanse poppentheater. 

Laat je op een eigenwijze manier inwijden in de verscheidenheid van de Latijns-Amerikaanse tradities. Via het poppentheater blazen Teatro Que Late en Latinacion nieuw leven in de oude legendes over de stad Mexico. 

Latinación wil de Latijns-Amerikaanse gemeenschap en Oostendenaars samenbrengen via workshops, grootschalige activiteiten en projecten. 

Teatro Que Late is een toonaangevend Mexicaans poppentheater dat momenteel aan het rondtoeren is in Europa. Op 10 november houdt het halt in De Grote Post. 

Workshop: "Maak je eigen marionet"

Tijdens deze workshop laat je je creativiteit de vrije loop en maak je je eigen marionet. Hiervoor gebruiken we uitsluitend gerecycleerd materiaal.

Breng zelf papier, karton, lege wc-rollen, stof, PET-flessen of ander recycleerbare spullen mee en maak je eigen marionet.

Deze workshop is gratis en voor iedereen vanaf 5 jaar. Let wel: de plaatsen zijn beperkt dus inschrijven is verplicht via latinacion@gmail.com.

De workshop vindt plaats van 14 tot 16 uur in zaal Dactylo. Aansluitend kun je naar de voorstelling 'Dia de los Muertos' om 16u30.

De workshop is gratis (mits inschrijving), voor de voorstelling betaal je € 5.

                

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info