Muziekclub De Zwerver presenteert

Instant Karma: Zwangere Guy e.a.
12 apr
21:00
  • vr 12 apr
    21:00
    zaal Kleine Post
    Geweest

‘Wie is Guy?’ De titel van de debuutplaat van de Brussels rapper Zwangere Guy verraadt al meteen waarover de plaat gaat. Een zoektocht naar zichzelf dus. De vooruitgestuurde single ‘Gorik Pt. 1’ liet al vermoeden dat er geen taboes waren. Onverbiddelijk rekent Zet Gee af met zijn omgeving, met zijn verleden,… Gelukkig weet hij er altijd de nodige humor en relativering aan toe te voegen. Ten tijde van zijn mixtape ‘Zwangerschapsverlof Vol. 3’ speelde hij een memorabel concert op Leffingeleuren en vorig jaar was hij er nog te gast met zijn band Stikstof. Nu al is duidelijk dat 2019 het jaar van Gorik van Oudheusden a.k.a. Zwangere Guy wordt, met twee uitverkochte AB’s en een pak mooie festivalspots. Maar eerst nog die show in Oostende!

 

Brussel mag dan al een enorm aantal posses, crews of gewoon rappers hebben, toch wordt de support verzorgd door de West-Vlamingen van Ntrek, en dit op uitdrukkelijk verzoek van ZG zelve. Ntrek bracht vorig najaar ‘Calping’ uit waarop het viertal een soulvolle sound neerzet, in samenwerking met oa. JtotheC en Brihang.


 

Opener van de avond wordt de Belgisch-Portugese Salomé Dos Santos, oftewel Blu Samu. Zij is dé belofte van de Brusselse hiphopscene. Ze verkent een brede muzikale horizon door hiphop met soul, Braziliaanse vibes en funk te combineren. Haar oprechte songs en lyrics reflecteren haar gedachten. Salomé groeide op in Antwerpen, maar week uit naar Brussel waar ze onder de vleugels van Le 77 en Zwangere Guy steeds meer aan terrein won.


Er wordt € 1/ticket handling fee aangerekend bij de bestelling

Praktisch

21u00-21u40 Blu Samu
22u00-22u50 Ntrek
23u15-00u15 Zwangere Guy

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info