Inge Baes

Ontbijtgesprek De Toekomst (9+)

De Zendelingen
29 sep
10:00
  • zo 29 sep
    10:00
    zaal Panorama
    Geweest

De Zendelingen brengen krokante croissants op smaak met bruisende babbels. Verwacht je aan een heerlijke brunch, een brandend actueel thema én wakkere gasten. Zalig om de zondag mee te starten!

Aah, de jeugd van tegenwoordig. Ze zijn zo passief en schermverslaafd, meneer ... Niets is minder waar! Tieners trekken massaal de straat op voor een beter klimaatbeleid en kinderen kunnen ons iets leren over vanzelfsprekend omgaan met diversiteit. Daan Borloo en Filip Tielens van De Zendelingen werpen met een croissant in de hand een blik op de toekomst en stellen de vraag of we de wereld kunnen repareren.

 

Toevallig de expertise van de Gezusters Hirngespinst. Sofie Joan en Hanne komen vertellen hoe ze gedurende hun tweejarig traject in Oostende daarvoor de zaadjes planten en hoe kinderen hun daarbij helpen. Oostendse klimaatactiviste Noa Schoonbaert vertelt waarom Brossen voor Bossen zo belangrijk is en we vragen theatermaakster Yinka Kuitenbrouwer naar haar zorgen over de toekomst die ze op zondag uit in de Belgische première van Morgen werd alles anders.

 

Breng vooral je kroost mee, want dit wordt een uitzonderlijk Ontbijtgesprek voor ‘opgroeiers’!

Combiticket

Het ontbijtgesprek is ook verkrijgbaar in een voordelig combiticket met 'Morgen werd alles anders' op 29 september. Deze voorstelling is toegankelijk vanaf 16 jaar.

 

Opgelet: het combiticket kun je niet boeken voor het tarief -12 jaar. 

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info