Ilse Philips
25 jan
-
26 jan
 • za 25 jan
  10:00 - 20:00
  Op locatie
  Geweest
 • zo 26 jan
  10:00 - 20:00
  Op locatie
  Geweest

In het weekend van 25 en 26 januari openen talloze Oostendse huiskamers de deuren voor Chambres d’O. 

Laat je verrassen door muziek, theater, dans, circus, comedy, literatuur en beeldende kunst in een huiselijke setting. Met je neus tussen jong talent, of op een zakdoek met bekende artiesten? Chambres d’O is een uniek festival!

 

Een warme sjaal, propere schoenen en je bent vertrokken: stippel zelf je parcours door de stad uit. Je kan naar een theatermonoloog in progress van Jozefien Mombaerts over zelfmoord, een exclusieve circusvoorstelling van Ruben Mardulier en Michiel Deprez waarin ze hun lichaam vormen naar de spullen in een huiskamer, een try-out van de Brusselse choreografe Meytal Blanaru over hoe we onze geschiedenis met ons meedragen, of het wonderlijke Koest van Yannick Dumarey, livemuziek gemixt met VHS-beelden van zijn vissende vader. Ontdek hier het hele programma.

 

Het verzamelpunt is De Kunstencampus aan Zee in de Ieperstraat 35. Medewerkers, publiek en artiesten komen daar samen voor een dampende kop koffie en een babbel of een lastminuteticket. Op zaterdagavond is er op de Kunstencampus ook een gratis zang- en dansfeest.

 

Voor de allerkleinsten is er het XS-programma met een speelse waaier aan voorstellingen en activiteiten.

 

De ticketverkoop start op vrijdag 6 december 10u, online, via 059 33 90 00 of aan de balie van het UiTloket en Toerisme Oostende.

 

Credits

Chambres d’O is een organisatie van De Grote Post, KAAP, kleinVerhaal, Mu.ZEE en TAZ (Theater Aan Zee) i.s.m. het kunstonderwijs Conservatorium aan Zee en de Kunstacademie aan Zee.

 

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info