Tribunal (6+)

BRONKS & Ballet Domage
1 mrt

Vreemde personages dompelen je onder in een universum waar bizarre wetten en regels gelden. Ze hebben hun eigen taal en looppas, en eten achterstevoren.

Ze zijn deel van een rechtbank waar alles wordt geklasseerd, gemarkeerd en bestempeld. In hun ondergrondse, vochtige formulierenwereld proberen ze orde en overzicht te bewaren, hoe chaotisch dit ook verloopt. Boven de grond hangt een onbekende dreiging.

 

Het publiek zetelt mee in de ronde, afgesloten rechtbank. Iedere toeschouwer krijgt een hoogstpersoonlijke plaats toegewezen volgens mysterieuze meetbaarheden. Ze mogen stemmen, protesteren, roepen of zwijgen. Zolang ze zich maar aan de rare regels houden: een onverstaanbaar volkslied meebrullen of de neus dichtknijpen tijdens de preek …

 

Na Klutserkrakkekilililokatastrof (2017), dat ook in De Grote Post op veel enthousiasme werd onthaald, creëert Ballet Dommage een nieuwe voorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar. In hun gekende stijl vertalen ze maatschappelijke thema’s naar een visueel en muzikaal prikkelende, bevreemdende beleving.

Credits

concept Ballet Dommage

spel Hendrik Van Doorn, Lieselotte De Keyzer, Katrien Valckenaers, Maxim Storms

eindregie Randi De Vlieghe

kostuums Maartje Van Bourgognie

muziek Gerrit Valckenaers

 

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info