De Grote Post
Henk Claassen

(.....) (12+)

Theater Artemis
Belgische première
do 21 nov 19:00
21 nov
19:00
  • 21 nov
    19:00
    De Grote Post, Oostende
    zaal Kleine Post

Een zwaar behaarde zanger zong ooit lang geleden: “Is this the real life? Is this just fantasy?” Best een lekker nummer, daar niet van. Maar wij vragen ons af waarom hij nooit een helder antwoord heeft gekregen?

 

Als alles zo lekker duidelijk is, waarom voelen wij dan niks als we in onze armen knijpen? Ga je moeder maar pesten, als je niet tegen twijfel kan. Maar val ons niet lastig met je zekerheden. Overigens heeft dat hele nummer van Queen geen zak met onze voorstelling te maken. Het komt er niet eens in voor. Het is gewoon maar een voorbeeld. Of mag dat ook niet meer tegenwoordig? Ga je dan na afloop zeuren bij de kassa dat de promotekst niet klopte?

 

Win twee kaarten voor '(.....)' !!

Wat moet je doen? Simpel: maak/creëer/knutsel/spot/fotografeer een eigen versie van het affichebeeld van '(.....)', post deze op je story of tijdlijn en tag @cultuurcentrumdegrotepost en @theaterartemis. De leukste/creatiefste/raarste/mafste/coolste inzending wint. Het mag echt van alles zijn: schelpjes, garnalen, schoenveters, whatever... Succes!

 

Maar het allerknapste: naast filosofisch is (…..), […] ook gewoon ontzettend leuk

De Volkskrant ★★★★★

Credits

regie Jetse Batelaan

spel Willemijn Zevenhuijzen, Elias De Bruyne, Carola Bärtschiger

muziek Les Trucs

scenografie Theun Mosk

dramaturgie Anna Wagner, Marcus Dross

kostuums Eva Koopmans