Inge Baes
Nieuw seizoen

Seizoenslancering 19/20
19 mei
14:30
  • zo 19 mei
    14:30 - 17:00
    Lokettenzaal
    Geweest

Save the date, want de toekomst begint zondag! Op 19 mei laten we onze plannen voor seizoen 2019-'20 los op het grote publiek.

 

Kom op 19 mei als eerste jouw exemplaar van de nieuwe brochure afhalen en blik met ons vooruit naar het nieuwe cultuurseizoen in De Grote Post.

 

Vanaf 14:30 uur verwelkomen we je op ons mini-straatfeest waar je niet alleen de dorst kan lessen (CultuurCafé trakteert!), maar ook de wereld repareren met de Gezusters Hirngespinst. Binnen stellen futuristische installaties het nieuwe programma aan je voor.Proeven van media of je eigen script tot leven brengen? Dan moet je bij ons multimedialabo VIRAAL zijn. Zij laten jong en oud experimenteren met stopmotion.

 

Onze gidsvrijwilligers nemen je mee op sleeptouw achter de schermen tijdens een gratis mini-tours door De Grote Post. De rondleidingen gaan van start om 14:30 en om 15:30 aan het infopunt in de Lokettenzaal.

 

Spaar je een UiTpas-punt op 19 mei tussen 14:30 en 17:00, dan maak je met UiTpas opnieuw kans op 1 jaar gratis De Grote Post.

 

 

Eerste namen

Een sneak peek van het nieuwe seizoen! Xander De Rycke, Steven Mahieu, Wim Mertens, Alex Agnew, Maaike Ouboter, Sandra Kim, Illuminine en Bruno Vanden Broecke komen tijdens het najaar van 2019 naar De Grote Post.

Tickets zijn nu reeds te koop.

Niks missen?

Wil je De Grote Post nog beter leren kennen, ook achter de schermen? Join the Klub! In ruil voor € 55 geniet je met Klub 431 het hele jaar door van tal van exclusieve voordelen.

Jij boekt als eerste de beste plaatsen, je hebt recht op verschillende kortingen. Bovendien leggen we je af en toe letterlijk in de watten. Alle voordelen vind je hier. Wacht niet te lang want er is maar plaats voor 431 Klubbers.

Een select clubje. Je lidmaatschap aanvragen kan vanaf 5 april tot en met zaterdag 18 mei, 18:00 uur.Start ticketverkoop

Leden van Klub 431 kunnen zowel online als aan de balie tickets kopen vanaf dinsdag 21 mei 10 u.

Op dinsdag 28 mei om 10 u. start de ticketverkoop voor het brede publiek.
 

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info