Tijdreiscongres

CVO Miras
9 jun
20:00
  • di 9 jun
    20:00
    zaal Kleine Post
    geannuleerd

Tijdens het Tijdreiscongres brengen de cursisten Nederlands voor anderstaligen van cvo Miras een vrolijk en avondvullend programma. 

 

Op een internationaal congres over tijdreizen komen mensen van over de hele wereld bijeendie verzeild geraken in absurde situaties. Het stuk wordt gebracht door anderstalige migranten van alle leeftijden met uiteenlopende beheersing van het Nederlands. Ze willen elk met hun eigen talent een divers publiek boeien en tonen tot wat ze in staat zijn.

 

De regie is in handen van Sophie Cocheteux-Depraeter. Zij realiseerde eerder theaterprojecten met anderstalige migranten: Ezelsbrug (2017) en Orakel (2018). De tekst werd geschreven door Jeroen Theunissen, auteur van verschillende romans en theaterstukken bij professionele gezelschappen. De muziek werd gecomponeerd door Jean-Pierre Bouchard-Rees.

 

Bekijk de teaser.

 

Steunticket

Wie het project genegen is, kan het sponsoren door een steunticket aan te kopen. De prijs voor een steunticket is 12 euro. Aan een steunticket wordt ook een zitplaats in de zaal verbonden.

Credits

regie en productie Sophie Cocheteux-Depraeter

tekst en dramaturgie Jeroen Theunissen

muziek en productie Jean-Pierre Bouchard-Rees

licht Alexander Coppenolle, Maarten De Pue

spelers Aguila John Lester (De Filipijnen), Balkaen Angelina (Oekraïne), Bavilla Sandy (Congo), Cui Qianjing (China), Dominguez Michelangeli David (Venezuela), Naim Erbaba (Turkije), Anastasia Galvita (Rusland), Hegedus Melinda (Hongarije), Omrani Armaghan (Iran), Shahada Mohammad (Syrië)

Met de steun van Stad Waregem, CC Het Perron, CC De Schakel, Denys, De Kringloopwinkel, Marnixring Ieper, Printburo, ACP Productions

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info