De Grote Post

The Courage to be Disliked

de KOE
Livestream
do 8 apr 20:00 - 21:30
8 apr
20:00 - 21:30
  • 8 apr
    20:00 - 21:30
    Je krijgt op de dag van de voorstelling de link voor de livestream in jouw mailbox.
    livestream

Tot onze grote spijt kunt u vanavond geen livestream met Oostendse insteek bekijken. Actrice Natali Broods werd vandaag onverwachts ziek en moet op doktersvoorschrift rusten. Onze excuses daarvoor. Alle tickethouders hebben ondertussen een e-mail ontvangen met meer info over een alternatief/nieuwe datum. 

Theatrale monoloog van Natali Broods. Via livestream vanuit Antwerpen, mét opgenomen beelden uit Oostende.

E​en​ obsceen rijke vrouw daalt elke week de marmeren trappen van haar penthouse af, recht naar de borrelende onderbuik van de stad. Daar observeert, fileert en memoriseert ze tot in detail wat ze ziet, hoe weerzinwekkend ook. Na elke tocht deelt ze haar mijmeringen. Want ze mag dan wel rijk zijn, ze is ook genereus.

"De kans is groot dat de manier waarop wij de wereld zien en beschrijven zeker niet de enige juiste beschrijving van de werkelijkheid is. Maar wel de meest relevante. Want zoals wij naar de wereld kijken, zo zou iedereen dat willen doen. Iedereen wil rijk zijn."

The Courage to be Disliked​ is een theatrale monoloog van Willem de Wolf over zelfzucht en welwillendheid. Over een rooskleurig idealisme in een rauwe realiteit. Of net omgekeerd.

Natali Broods speelt voor het eerst bij de KOE alleen. Met een ​documentaire over een toneelstuk dat over maken van een documentaire gaat, ​trekt de KOE alle digitale registers open. Verwacht je niet aan een doorsnee livestream, maar bereid je voor op een gloednieuw genre: de scripted reality one woman live stream making of show

The Courage to be Disliked - de koe
Koen Broos

Praktisch

  • Tickets voor de livestream kunnen aangekocht worden tot 8 april om 12 uur.
  • Je krijgt de link naar de livestream op de dag van de voorstelling in je mailbox om 16 uur. Check zeker je spamfolder als je geen link hebt ontvangen of neem contact op met het UiTloket.
  • Het is belangrijk dat je op tijd begint te kijken want uitgesteld kijken is niet mogelijk. 

Kansentarief of UiTPAS

Heb je een UiTPAS Oostende met kansentarief of wil je gebruik maken van je UiTPASbon, boek dan je ticket via het UiTloket. Houd alvast je UiTPAS bij de hand.

Credits

tekst Willem de Wolf

spel Natali Broods

regie Peter Van den Eede

licht/decor Bram De Vreese