Applaus (5+)

Circus Ronaldo
vr 11 sep - zo 13 sep
11 sep
-
13 sep

Het circus staat op de Evenementenweide van het Maria Hendrikapark (8400, Oostende)

Een voorstelling zonder applaus, maar vol intens verlangen. 

Applaus is ontstaan uit een grote culturele stilte. Het verhaal van een circus zonder publiek, de eenzaamheid van een artiest waar niemand naar kijkt, een clown zonder lach, een acrobaat zonder verwondering, een ballerina zonder opkijkende kinderoogjes, een dichtgetimmerde ingang. Circus Ronaldo moest de deuren sluiten… of toch niet? 

Tijdens deze voorstelling blijft de circustent leeg. Je gaat van wagen naar wagen, van personage naar personage. In je eigen kleine bubbel stap je doorheen het circus, gluur je stiekem onder het tentzeil door en ontdek je plekjes waar je nog nooit eerder was. Iedereen die je doorheen je traject ontmoet draagt het zelfde verlangen; wil jij even naar me kijken?

Applaus wordt een bijzondere ontdekkingstocht, in en rond het circus in het Maria Hendrikapark in Oostende. Breng je bubbel mee van 5 tot 105 jaar.  

Praktisch

Een bubbelticket kost € 60 en is geldig voor maximum 10 personen waaronder maximum 5 personen ouder dan 12 jaar die lid zijn van dezelfde sociale bubbel. Je verplaatst je in je bubbel doorheen de voorstelling, iedere 8 minuten start een nieuwe bubbel. Het circus staat op de Evenementenweide van het Maria Hendrikapark, Populierendreef, Oostende.

Credits

spel Danny Ronaldo, David Ronaldo, Pepijn Ronaldo, Angelo Ronaldo, Karel Creemers, Seppe Verbist, Corneel Didier

techniek Seppe Verbist