Voedselforum en netwerkmoment
-
23 feb19:00 - 21:30De Grote Post, Oostendezaal Kleine Post
Praktisch
19.00 - 19.20 uur
Verwelkoming door Bart Tommelein, burgemeester van de stad Oostende
Voedselstrategie Oostende Oogst: highlights van het voorbije jaar door Silke Beirens, schepen van Mens en Milieu
19.20 - 19.50 uur
Keynote: Grenzen en donuts - uitdagingen en oplossingen voor voedingsconsumptie door Kristof Rubens, beleidsmedewerker milieuverantwoorde voeding (Departement Omgeving - Vlaamse overheid)
19.50 - 20.20 uur
Pitch sessie 'Passion for Food'
- UpFresh gaat lokaal & FLX! (Gil Dumarey)
- Boeren & Buren: kies de lekkerste en beste producten uit je streek (Jurgen Dereepere)
- Bakkerij Decock: oergranen voor nutritioneel brood (Charlotte en Luc David)
- Biovita: meer dan een biowinkel (Lien Fonteyne)
- Mystery guest
20.20 uur
Slotwoord en toelichting netwerking formule door Kathy Belpaeme, voedselregisseur
20.30 uur
Upstairs networking & tasting event in de Panoramazaal