© Lonneke van der Palen

Lady Chatterley’s Lover

De Warme Winkel / Florian Myjer
di 8 nov 20:00 - 21:30
8 nov
20:00 - 21:30
  • 8 nov
    20:00 - 21:30
    Omwille van een vervanging in de cast krijgt deze voorstelling een nieuwe datum. Welkom op 8 november om 20u. Ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht en er zijn extra tickets te koop.
    zaal Grote Post
    Geweest

De Warme Winkel zet de strijd van D.H. Lawrence voort en steekt het vuur van Lady Chatterley opnieuw aan.

In de beruchte schandaalroman Lady Chatterley’s Lover (1928) van D.H. Lawrence valt de adellijke Constance Chatterley halsoverkop voor de brute charmes van boswachter Oliver Mellors. In het geniep werd het verboden boek van hand tot hand doorgegeven. Lawrence werd gezien als provocateur, maar hij wilde gewoon eerlijk spreken over seks en seksuele voorkeur.

De Warme Winkel kondigde dit voorjaar aan onder de nieuwe naam toneelgroep Amsterdam verder te gaan. Zij leggen die nieuwe naam nu weer neer en keren terug naar het vertrouwde De Warme Winkel.

Voorafgaand aan de voorstelling kun je naar de inleiding van deze voorstelling die wordt gegeven door Jens Dewulf (coördinator De Zendelingen). De inleiding start om 19u15 in zaal Dactylo en duurt 30 minuten. Je kan de inleiding bijwonen mits reservatie van een gratis ticket, te boeken aan de ticketbalie of online via deze link.

‘Lady Chatterley’s Lover’ is een gênante, hilarische en ontroerende voorstelling over de liefde die niet voldoet aan ‘de norm’.

De Volkskrant ★★★★

Credits

tekst en concept Florian Myjer, Lisa Verbelen en Marieke de Zwaan

naar D.H. Lawrence

spel Florian Myjer en Lisa Verbelen

(schrijf)coaching en eindregie Ward Weemhoff

decor Janne Sterke

kostuums Daphne de Winkel

lichtontwerp Scott Robin Jun

geluidsontwerp Rik Elstgeest

beeld Lonneke van der Palen

coproductie Frascati Producties