STIEL, wij zijn de makers

STIEL, wij zijn de makers

Linx+
EXPO BEWOGEN FOTOGRAFEN
wo 31 aug 09:00 - za 24 sep 18:00
31 aug
-
24 sep
09:00 - 18:00
 • 31 aug
  -
  24 sep
  09:00 - 18:00
  Foyer Grote Post
  Geweest

Jaarlijks organiseert Linx+ de fotografiewedstrijd Bewogen Fotografen. Bewogen Fotografie is de link tussen sociale fotografie en fotografen die zich in hart en nieren betrokken voelen bij de maatschappelijke evolutie. Dikwijls worden wantoestanden in beeld gebracht. Door sociale tegenstellingen op een passende wijze in beeld te brengen, trachten ‘Bewogen Fotografen’ een positieve invloed te bekomen op de maatschappij.

We lanceerden volgende oproep aan alle niet-professionele fotografen:

Met het project Stiel, wij zijn de makers, onderzoeken we met Linx+ of maken fierder, sterker en gelukkiger maakt. 

Stielmannen en -vrouwen zijn onmisbare schakels in onze samenleving. Met de vaardigheden die ze zich helemaal eigen hebben gemaakt. Met toewijding voor hun vak. Al doende, met vallen en opstaan en herbeginnen, steeds opnieuw. Met oog voor detail en kwaliteit. Op zoek naar de best mogelijke techniek. Met liefde voor het materiaal. Het is die passie die door hun aderen stroomt. 

Uit de talrijk ingezonden foto’s koos de jury (Wouter van Springel, Ali Selvi, Firmin De Maître) de 20 beelden die je in deze expo kan bekijken. 

De jury selecteerde de foto’s zowel op hun fotografische kwaliteiten als op thematisch inhoudelijk vlak. 

We dragen deze expo met veel warmte op aan Geert Stadeus (†)

Meer info en stemmen voor de publieksprijs kan op https://linxplus.be/wedstrijden/stiel-wij-zijn-de-makers-publieksprijs