De Grote Post

Benefiet t.v.v. de slachtoffers van de aardbeving in Turkije & Syrië

Erhan Demirci & friends
di 7 mrt 20:00 - 22:00
7 mrt
20:00 - 22:00
  • 7 mrt
    20:00 - 22:00
    De Grote Post, Oostende
    zaal Grote Post

Erhan Demirci invites Jan Van Looveren, Adriaan van den Hoof, Ygor, Gili, Piv Huvluv, Mohsin Abbas, Jeron Dewulf en Han solo. 

De aardbeving in Turkije en Syrië zette ook comedian Erhan Demirci aan om actie te ondernemen. Samen met bevriende stand-upcomedians organiseert hij vijf benefietavonden waarvan de inkomsten integraal gaan naar de kinderen die slachtoffer werden van de aardbeving in Turkije en Syrië. 

"Een week geleden werd Turkije getroffen door een aardbeving. Het land van m’n ouders, het land dat mij zo nauw aan het hart ligt. Jammer genoeg kan ik het leed van de getroffenen niet wegnemen. Maar wat ik wel kan doen, is proberen de pijn van zoveel mogelijk kinderen te verzachten. Zowel Turkse, Koerdische als Syrische kinderen in de regio, die op zo’n jonge leeftijd dit verdriet nooit zouden mogen meemaken.

In samenwerking met mijn productiehuis De Hofleveranciers en cc Beringen, Arenberg, De Centrale, de AB en De Grote Post organiseren we 5 prachtige benefietavonden telkens met een line-up met topcollega’s die meteen wilden meewerken. Mijn dank aan hen allen. De solidariteit is enorm. Dit mooi gebaar zullen we nooit vergeten."

Erhan Demirci, 13/02/23