Monkey Mind in het lijf

Lisi Estaras
4 sep
13:30
  • zo 4 sep
    13:30 - 17:30
    zaal Telefonie
    Geweest

Deze nieuwe reeks dansworkshops in De Grote Post geeft dansers ouder dan 50 opnieuw de kans om hun spieren los te gooien. 

Vorige jaar was er het succesvolle dansproject GLOED, nu Monkey Mind in het lijf. Choreografe Lisi Estaras (les ballets C de la B) stapt deze keer mee in het project. De afgelopen jaren ontwikkelde ze een specifieke danstaal vanuit het concept van een ‘Monkey Mind’ gedachtepatroon. Monkey Mind verwijst naar het eindeloze gebabbel in je hoofd, wanneer je van gedachte naar gedachte springt, van emotie naar emotie, zoals een aap van boom naar boom.

Rust roest?

Samen met de deelnemers onderzoeken we of de leeftijd wel echt rust of berusting met zich meebrengt. Of vraagt een ouder wordend lichaam gewoon om een aanpassing? En hoe verbeelden we met dat oudere lichaam de rusteloze stroom van onze gedachten?

De Grote Post zoekt Monkey Minds!

Ben je 50+ en hou je van bewegen? Neem dan deel aan deze open workshop. Dit is ook meteen het vertrekpunt van een vervolgtraject van 12 workshopsessies gedurende het seizoen 2016-’17. Tijdens deze eerste kennismaking kun je aanvoelen of het verdere ‘Monkey Mind’-avontuur iets voor jou is.

Praktisch

Je kunt je vrij inschrijven voor deze OPEN workshop van 4 september. Let wel dat het volgen van deze gratis open workshop een voorwaarde is om deel te nemen aan de 12 vervolgsessies. Na de eerste workshop wordt een selectie van dansers gemaakt. Tickets voor de vervolgsessies kunnen enkel gereserveerd worden met bewijs van selectie.

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info