De Milfmagneet

Piet De Praitere
17 dec
18:30
  • za 17 dec
    18:30
    zaal Dactylo
    Geweest

'De Milfmagneet' staat bol van paradijselijke woordenassociaties. 

Piet De Praitere mag dan een oude zak zijn, momenteel beleeft hij duidelijk zijn tweede jeugd. Het is heel goed mogelijk dat zijn werk in verafgelegen zonnestelsels als een religie wordt beschouwd.

"Het leven ploetert voort. Met een ongeziene snelheid. Vandaag dinsdag. Morgen woensdag. Overmorgen donderdag. Het stopt nooit. En mijn haar is nog vettig ook!" 

Piet De Praitere

Piet De Praitere werd redelijk wereldberoemd als Etienne met het open verhemelte en als Dikke Gilbert de la Tourette. Hij is te zien en te horen in de betere radio- en TV-programma’s.

Onlangs verscheen zijn eerste dvd Gekapt en bracht hij een bundel uit met zijn beste oneliners van de afgelopen twintig jaar. Ondertussen kennen we hem ook als Claude Delvoye uit Bevergem.

Ostendegem

De Milfmagneet kadert binnen Ostendegem, een reeks van 6 voorstellingen in het weekend van 16 december. Wie alle voorstellingen wil meepikken, kan het Ostendegemabonnement kopen voor de verminderde prijs van €40.   

Credits

Tekst & spel Piet De Praitere Coach Dries Heyneman Licht & techniek Dave Werbrouck Productie & management BB, Bram Bostyn Foto Pieter Verhaeghe

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info