Wat is er te zien vanaf

op
Circus
 • za 10 okt
  -
  zo 11 okt

  installatie

  Mardulier & Deprez

  Ruben Mardulier en Michiel Deprez zien circus als een medium voor interactie tussen mensen, hun omgeving en objecten om hen heen. 

  Ze presenteren een samenhang van spontane verzinsels in een mix van disciplines die tijdens hun residentie tot stand kwam.

   

 • zo 11 okt

  Follow me (6+)

  Be Flat

  Verrassende, spectaculaire trip door ons gebouw.

  De straatacrobaten van Be Flat stellen de openbare ruimte in vraag. De stad is een levend organisme, in constante verandering. Hoe gebruiken we die gemeenschappelijke ruimte? En wie zijn wij in dat hedendaagse straatbeeld?

  In Follow Me nodigen ze je uit voor een parcours doorheen het gebouw van De Grote Post. Een verkenning van de uitzonderlijke architectuur van Gaston Eysselinck. De tubes worden een podium en de tegels van het amfitheater een danstapijt met de krijsende meeuwen als soundscape.

  Als je goed te been bent, strik je schoenveters en volg Be Flat!

   

 • zo 11 okt

  Over de geur van vers brood en de schaal van de dingen (8+)

  Camille Paycha & Noortje Sanders

  Over bang zijn voor de toekomst, of misschien juist helemaal niet.

  Over het bewegen van lichamen en objecten. Over leren vliegen en vogels die nog niet bestaan. Over de drang een eindpunt te zijn en het besef dat dat niet zo is. Over de magie van verbeelding en de angst om het fout te hebben. Over de geur van vers brood en de wet van de jungle. Over de schaal van de dingen.

  Via circus en objectmanipulatie, tekst en beweging proberen Camille Paycha en Noortje Sanders samen met het publiek in de verre toekomst te kijken. Niet om na te denken over wat we vernietigden, maar om te zien wat zou ontstaan, evolueren en overleven als wij er al lang niet meer zijn.

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info