De keuze van ...

Kiezen is verliezen. Om je te gidsen doorheen het rijke voorjaarsaanbod, vroegen we aan enkele artiesten welke voorstelling zij zouden aanstippen.

Bruno Vanden Broecke won dit jaar de prestigieuze Louis d’Or, de prijs voor de beste toneelhoofdrol door een acteur, met zijn rol in Para. Het is dus uitkijken naar zijn nieuwe voorstelling Niet doen! die hij samen met Peter De Graef maakt. Een existentiële zoektocht naar ‘wie de neuk’ wij zijn. Het verbaast ons niet dat hij voor Drie zusters van Theater Zuidpool kiest. Een theaterbewerking van Tsjechovs over wat het is om mens te zijn.

 

Op 9 februari neemt Jan Delvaux je samen met compagnon de route, DJ Bobby Ewing, mee op een duizelingwekkende reis doorheen de vaderlandse muziekgeschiedenis. Uit zijn keuze kunnen we afleiden dat hij een stevige boon heeft voor Guido Belcanto.

 

Lisaboa Houbrechts maakt deel uit van Kuiperskaai. Op 2 maart brengt dit collectief Hamlet, kort samengevat ‘Shakespeare met ballen en dat verteld vanuit het standpunt van een vrouw.’ Lisaboa kiest in deze traditie voor ‘If there weren’t any blacks you’d have to invent them’ van Aurelie Di Marino.

Events in dit thema

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info