Avondcircuit 18-19

Avondcircuit 18-19

Volg je Deeltijds Kunstonderwijs, een artistieke opleiding of avondlessen? Maak je deel uit van een sport- of jeugdbeweging? Inspiratie nodig of een betrouwbare gids die je door ons culturele aanbod loodst? Dan ben je bij De Grote Post aan het juiste adres.

Via het Avondcircuit kun je voorstellingen in groepsverband bijwonen aan verminderd tarief. Bestel samen met je klas of groep tickets via de lesgever of directie en betaal slechts €6. Begeleiders (lesgevers) mogen gratis mee. Het Avondcircuit is van toepassing vanaf vier betalende personen. Kom je liever individueel? Ook dan zijn er verschillende kortingsformules. Onder de 18 jaar betaal je slechts €8. Voor de allerkleinsten, jonger dan 6 jaar, is er het tarief van €1.

 

Om de keuzestress te beperken, doen we enkele suggesties. Enkele tijdloze klassieke voorstellingen met daarnaast ook gedurfd en experimenteel werk. Maar we willen je niets opdringen, dus neem gewoon zelf een kijkje in onze seizoensbrochure en maak je eigen keuze. Iedere voorstelling in De Grote Post kun je als student, via je school, bezoeken.

Events in dit thema

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info