nieuwe website

De afgelopen maanden werd gesleuteld aan de digitale bezoekerservaring. Het resultaat is een nieuw en fris design dat de surfervaring aangenamer en eenvoudiger maakt. We reduceerden het aantal ‘clicks’ om zo sneller tot de informatie te komen waar je als bezoeker naar op zoek was.

Naast de programmakalender en belangrijke praktische informatie, vind je er nu ook vlot het laatste nieuws over de werking en andere initiatieven van De Grote Post.

Tickets bestellen wordt ook makkelijker. Op een eenvoudige manier maak je een account aan op de website. Van daaruit hou je een wenslijstje bij met jouw favoriete voorstellingen en word je via een mailtje op de hoogte gebracht wanneer die dreigen uit te verkopen. Meteen zeker zijn van een zitje kan door tickets toe te voegen aan het winkelmandje en door te klikken naar een vereenvoudigde bestelprocedure.

Bovendien digitaliseren we onze programmablaadjes en vertellen we je via een servicemailtje alles wat je moet weten om je bezoek aan De Grote Post praktisch voor te bereiden.

Via de nieuwe nieuwsbriefmodules kun je ons bovendien jouw specifieke (culturele) voorkeuren laten weten. Zo brengen we je nog beter en sneller op de hoogte van de onderwerpen die jou écht interesseren.

Neem dus zeker een kijkje ‘achter de schermen’!
 

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info