Aurelie Di Marino in residentie

Van 28.05 tot en met 09.06 werkt Aurelie Di Marino in residentie aan haar volgende creatie Cerebriraptor. Met een aantal zielsverwanten onderzoekt ze wat ‘normaal’ is. Ze laten zich bijstaan door psychoanalisten en psychiaters en tasten de normen van de waanzin af. En de waanzin van die normen. Zo creëren ze een freakshow van het alledaagse.Cerebriraptor is de eerste voorstelling in het Labo voor jong werk dat Theater Antigone, De Grote Post en C-TAKT organiseren. Daarin willen ze jonge theatermakers steunen tijdens hun creatieproces. Meer info over de voorstelling.

Aurelie keert volgend seizoen een aantal keer terug. Met de voorstelling If there weren’t any blacks you’d have to invent them (26.04.2019) en met de kindervoorstelling Snøw (24.03.2019), die ze samen met de Koekelbergse Alliantie van Knutselaars (K.A.K.) maakt. Met dit collectief werkt ze aan artistieke bezettingen van leegstand en publieke of semi-publieke ruimtes. “Wij, ‘kakkers’, zijn met heel uiteenlopende dingen bezig”, aldus Aurelie. “Maar één ding hebben we gemeenschappelijk: we werken allemaal met materiaal dat we om ons heen vinden in de stad en in de wereld.”

Op degrote.blog lees je meer over Aurelie. Wat haar inspireert bijvoorbeeld en wat het abnormaalste is dat ze ooit gedaan heeft. Lees meer ...

 

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info