Tine Van Aerschot in residentie

het betreft liefde is een voorstelling over liefde in al haar vormen en gedaanten. Over liefde toen en nu. Liefde van het kind, liefde van de volwassene, liefde van de oudere. Het gaat over de geschiedenis van liefde en de ontwikkeling van liefde. Het gaat over liefde tussen drie aanwezig vrouwen. In een opeenstapeling van liefdesverklaringen verkennen drie vrouwen hun liefde en proberen ze die te delen met elkaar en het publiek.

Tine Van Aerschot (1961) ontwikkelde zich van grafisch vormgever tot dramaturg, schrijver en theatermaker. Ze debuteert in 2006 als toneelauteur en -regisseur met het I have no thoughts, and this is one of them. Met weldoordachte middelen maakt ze heel intieme en intense voorstellingen. De grote sterkte van haar stukken ligt in de rake teksten en de acteurs die ze vertolken.

Volgend seizoen zien we Tine maandelijks terug tijdens 'De Klas van Tine', waar ze elke tweede donderdag van de maand iemand uitnodigt die bovenmatig in een bepaald onderwerp geïnteresseerd is.

Meer weten over Tine? Op degrote.blog stelden we haar enkele vragen over De liefde en andere inspiratiebronnen. Meer ...

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info