Droom groots

"Droom groots." De achterliggende boodschap van het openingsspektakel Cooperatzìa, is ook onze missie. Het openingsweekend (28.09 > 30.09) is een collectieve droom waarin metal, circus en klassieke muziek elkaar afwisselen.

Droom je van een stijlvolle handtas? Kom dan zeker naar Cooperatzia. Niet alleen de acrobaten van Le G. Bistaki jongleren met handtassen, ook de Oostendse conceptstore LILY tovert er één tevoorschijn. Niet zomaar een. 'Oh My Bag' is dé must-have handtas van het moment. Het ideale accessoire voor een cultureel avondje uit. Iedereen met een ticket voor deze voorstelling maakt kans op deze droom van een handtas. Reserveer hier je kans op een overgetelijke ervaring en een tijdloze, duurzame handtas.

Nog niet overtuigd? Lees dan de blog van programmator Liv Laveyne. Jaren geleden zag ze Cooperatzìa - Le chemin, een voorstelling waarin ze zich voor even Alice In Wonderland waande. Een magische mix tussen circus, dans, bewegingstheater en urban art. Het was haar droom om deze ervaring te delen in Oostende. Lees hier waarom Liv verliefd werd op deze voorstelling en een pleidooi houdt om groots te dromen.

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info