Laatste dagen solden

VROEGBOEKACTIE

Op woensdag 27.07.2016 loopt de vroegboekactie af. Tot 23.59 uur kun je nog tickets op de kop tikken met een korting van 5%.

Enkele gouden tips voor koopjesjagers:

  • Koop meerdere tickets.
  • Koop een Postpakket en profiteer van 5% vroegboekkorting bovenop de reeds bestaande postpakketkorting:
    • Klein Postpakket: 5 t/m 9 tickets – 5% korting 
    • Medium Postpakket: 10 t/m 14 tickets – 10% korting 
    • Groot Postpakket: 15 tickets of meer – 15% korting 

De korting is niet van toepassing op voorstellingen met een ‘te gast’-label, workshops en ‘Bij de buren’-voorstellingen. Meer info over tickets.


AFTELLEN NAAR TAZ

Op woensdag 27.07 start de jubileumeditie van Theater Aan Zee. Tien dagen lang theater, muziek, literatuur van de bovenste plank. Heel wat van dit moois is te zien binnen de muren van De Grote Post.
Tijdens dit festival trakteren we op een notitieboekje. Handig voor als je tijdens een voorstelling opeens een geniale inval krijgt! Er valt nog iets te winnen ook. In het notitieboekje vind je een aantal quizvragen. Wie alle antwoorden juist heeft, wint De Grote Prijzen Pot. Je vindt dit boekje terug in het Leopoldpark en in De Grote Post tijdens TAZ.

 

DE GROTE POKÉPOST

 

Of liever, De Grote Pokéstop. Er valt niet meer aan te ontsnappen. De Pokémon, ze zijn overal. Ook in De Grote Post. Spring binnen en verzamel extra Pokéballs en Poké Eggs. Wie weet vind je wel een zeldzame Pokémon. Kom je ze allemaal vangen? Want ze lopen ons voor de voet.
 

NIEUWE DATUM MONKEY MIND IN HET LIJF

Door een uitzonderlijke speelkans in Parijs voor lesgeefster Lisi Estaras, wordt deze workshop verplaatst van zaterdag 3.09 naar zondag 4.09 - 13.30 uur. Deze dansworkshop voor 50 + is volzet maar het loont zeker de moeite om je op de wachtlijst te zetten.

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info