Met de familie Post naar De Grote Post

Met de familie Post naar De Grote Post

De familie Post*, dat zijn vader Jan, moeder Emma, dochter Anna (3 jaar), zoon Karel (5 jaar), opa Emiel en oma Marie. We volgen hen op zondag 6 november tijdens een uitstap naar De Grote Post.

  • 10u00: Verzamelen geblazen in de Lokettenzaal van De Grote Post.
  • 10u30: Moeder en oma gaan samen met zoon- en dochterlief naar het voorleesuurtje, het TXT-uurtje. Ze worden meegenomen naar een geheime locatie waar vrijwilligers voorlezen uit de meest fantastische verhalen. Opa en vader blijven in het CultuurCafé en drinken een koffie terwijl ze de krant lezen.
  • 11u30: Eventjes de benen strekken en uitwaaien aan zee.
  • 12u30: Etenstijd, terug in De Grote Post waar ze in het CultuurCafé smullen van smakelijke spijzen. “Heerlijk die Sopranosballen.” mompelt vader Jan.
  • 14u00: Het gezin Post brengt een bezoek aan de expo LIVING 1. Studenten van de Kunstacademie aan Zee houden een week lang open atelier in Atelier +3. Ze laten zich inspireren door de machtige architectuur van De Grote Post.
  • 15u00: Moeder, oma en Karel gaan naar de voorstelling Peer (4+) van Laika/NTJong. Anna is te jong. Zij mag naar de gratis opvangworkshop die minstens even boeiend is en waar vrijwilligers de kleuters creatief laten kennismaken met thema’s uit de voorstelling voor de ‘grote’ mensen. Opa en vader vertrekken naar zaal Dactylo voor het jazzconcert van Rony Verbiest & Trio. Onderweg neuriën ze de fijne oorworm ‘Take Five’ van Dave Brubeck.
  • 16u30: Afronden doen ze met een pannenkoek en een wafel in het CultuurCafé. Met het ticket voor een familievoorstelling kun je trouwens genieten van de promo pannenkoek/wafel/ijsje + frisdrank voor maar € 4.5
  • 17u30: Voldaan keert de familie Post naar huis.


* Elke gelijkenis met bestaande personen, gebeurtenissen, activiteiten, aangehaalde voorbeelden of namen van personen berust op louter toeval. Nadoen is toegestaan, aan te raden eigenlijk!

#ikzitlieverindegrotepost

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info