Mogelijkheden

   

   

Maak van De Grote Post jouw podium voor een geslaagde activiteit of voorstelling. Het multifunctionele gebouw op wandelafstand van strand en zee biedt tal van mogelijkheden om van jouw evenement een succes te maken.

Activiteit op maat

Groots of in intieme sfeer, ons team staat klaar om je passage in De Grote Post zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Congres, workshop, expo, concert of familiefeest, we denken graag met je mee en begeleiden je van aanvraag tot uitvoering.

Voorstelling of concert

De drie theaterzalen zijn volledig technisch uitgerust en bieden daarom een ideaal podium voor een voorstelling of concert.

Diverse externe organisatoren en gezelschappen maakten sinds de opening van De Grote Post gebruik van onze zalen en zorgden onder de noemer 'te gast' voor een aanvulling op het eigen programma. Die publieke voorstellingen en/of concerten worden vermeld op de website en indien tijdig gekend, in onze seizoensbrochure. 

Bedrijfsevenement

Met 14 verschillende zalen is De Grote Post geknipt voor jouw bedrijfsevenement. Iedere locatie biedt een aantal troeven en dus verschillende mogelijkheden in een sfeervolle setting.

Onze collega's hebben ervaring met het begeleiden van personeelsfeesten, klantevents, opleidingen, netwerk- en sectormomenten, workshops, congressen, persvoorstellingen, vergaderingen, e.a.

Receptie of feest

Het glas heffen met zicht op de stad? De Panoramazaal op de vierde verdieping geeft uit op een dakterras dat uitkijkt over het Leopoldpark en de stad. Met een aangrenzende cateringruimte is het de uitgelezen locatie voor recepties, borrels, huwelijksfeesten, ...

Workshop- of repetitieruimte

De Grote Post ademt cultuur en we verwelkomen graag creatievelingen die op zoek zijn naar een werkplek.

De verschillende polyvalente ruimtes kunnen dienen als tijdelijk onderkomen of atelierruimte in de voorbereiding van een nieuwe productie. In het verleden bleken onze zalen ook een uitnodigende locatie voor les- en workshopgevers.

Fotosessies of filmopnames

De transformatie van postgebouw naar cultuurcentrum en de verzoening van de architectuur van Gaston Eysselinck met hedendaagse elementen zorgen voor een zeer dankbare set voor fotografen en filmmakers.

In de lokettenzaal mag vrij gefotografeerd worden. Andere zalen zijn doorgaans afgesloten voor het publiek. De Grote Post beschikt over verschillende loges en make-up ruimtes die eveneens gebruikt kunnen worden.

Sinds de opening in 2012 vonden vele camera's hun weg naar De Grote Post: communiefoto's en grootse reclameshoots, videoclips en tv- of filmopnames.

Arrangementen

Voor een verjaardagsfeest met de kinderen naar een familievoorstelling en nadien vieren met pannenkoeken? Met jouw zakenrelaties of medewerkers naar een concert, gevolgd door een receptie of netwerkmoment? Een rondleiding met lunch in groep als wijze van teambuilding? Dat kan.

Onze medewerkers onderzoeken graag samen met jou de mogelijkheden.

Begeleiding

De medewerkers van De Grote Post begeleiden je graag van aanvraag tot uitvoering en bieden administratieve, logistieke, productionele en technische ondersteuning.

Naargelang beschikbaarheid kan iedere ruimte naar wens worden ingericht met tafels, stoelen, flipchart, beamer, monitors en mobiel technisch materiaal.

Catering

Op vraag gaan we graag op zoek naar de gepaste catering voor jouw activiteit. Koffiepauze, verzorgde broodjeslunch of walking dinner, het CultuurCafé werkt samen met jou een voorstel uit op maat.