CultuurCafé De Grote Post

Reserveren

Reserveren bij Gastrobar PANORAMA styled by Chez Paulette (vanaf 31 mei, 18:00) kan enkel telefonisch via 0496 25 84 88 en enkel op de dag zelf, gezien de openingsdagen afhankelijk zijn van het weer.

Reserveren in het CultuurCafé (gelijksvloers) kan via onderstaand formulier of telefonisch op 0496 25 84 88.

 

Kom je in groep naar het CultuurCafé en ben je op zoek naar een formule in plaats van à la carte? Bezorg ons je vraag via cultuurcafe@degrotepost.be

 

In het CultuurCafé kan je terecht voor een glas wijn aan de bar, een zakelijke lunch of een culinaire uitspatting. Er wordt zoveel mogelijk met lokale producten gewerkt, wat zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk. Een uitzondering is de koffie maar die is dan wel biologisch en fair trade.

Volg ons op facebook en instagram.

   

Openingstijden

Het CultuurCafé is iedere dag open vanaf 08.30 uur. De keuken blijft open tot laat in de avond (23.00 uur). Na een voorstelling kan je dus nog aanschuiven om iets te eten.
Ontbijt wordt geserveerd van 08.30 tot 11.30 uur.

 

Gastrobar Panorama

 

Deze zomer, van juni tot en met september, tilt CultuurCafé De Grote Post de keuken van de Panoramabar naar een hoger niveau dankzij een culinaire coalitie met Chez Paulette. 

De openingsdagen van de rooftopbar zijn afhankelijk van het weer. Bij veel zon en weinig wind zetten we om 12.00 uur de deuen naar ons terras open. Volg het CultuurCafé op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven. 

 

menu Gastrobar Panorama - by Chez Paulette
menu Gastrobar Panorama - by Chez Paulette

   

    

    

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info