Cerebriraptor

Theater Antigone/Aurelie Di Marino
23 feb
20:30
  • za 23 feb
    20:30
    zaal Kleine Post
    Geweest

De jonge theatermaakster Aurelie Di Marino gaat met haar vierkoppig team op zoek naar de normen van de waanzin. Want hoe absurd is het normale? Of hoe normaal vinden wij het absurde?

Onuitputtelijke informatiestromen, ontelbare apps en evenveel meningen gestuurd door mysterieuze algoritmes. Ben jij je bewust van wat je allemaal binnenkrijgt?

 

In Cerebriraptor nemen jonge theatermakers de moeilijke taak op zich om dokter te worden. Dokters en patiënten tegelijk. Met veel humor bricoleren ze zich een weg door de gekte die we niet meer zien. Ze laten zich bijstaan door psychoanalisten en psychiaters en tasten de normen van de waanzin af. En de waanzin van die normen. Zo creëren ze een freakshow van het alledaagse.

 

"De absurde humor en de groteske uitvergroting waarmee Di Marino haar onderwerp omklemt, zijn echter herkenbaar de hare en vertalen zich meestal toch in frisse en verkwikkende dialogen, waarin de acteurs, met hun sappige accenten, onthecht en vervreemd van elkaar heen-en-weer pingpongen over de meest banale zaken of totale doch spitsvondige onzin uitkramen." Elke Huybrechts - Etcetera
 

 

Theatermaakster Aurelie Di Marino komen we dit seizoen een aantal keer tegen. Met If there weren’t any blacks you’d have to invent them, als lid van K.A.K. met de kindervoorstelling Snøw en als resident in De Grote Post.

 

Labo voor jong werk

Cerebriraptor is de eerste voorstelling in het labo voor jong werk dat Theater Antigone, De Grote Post en C-TAKT organiseren. Daarin willen ze jonge theatermakers steunen tijdens hun creatieproces.

 

 

Combi-ticket voor het ontbijtgesprek

Een ticket voor deze voorstelling is afzonderlijk verkrijgbaar of in combinatie met een ticket voor het Ontbijtgesprek op 24.02, wat de beleving extra kruidt. Een combi-ticket kost € 25.

Credits

PRODUCTIE: Theater Antigone, De Grote Post, C-TAKT, d e t h e a t e r m a k e r 
REGIE: Aurelie Di Marino
SPEL: Lotte Diependaele, Benjamin Op de Beeck, Tomas Pevenage, David Dermez 
SCENOGRAFIE: Sven Roofthooft
LICHTONTWERP: Maarten Thorrez
GELUIDSONTWERP: Niels Vanherpe 
KOSTUUMS: Anne-Catherine Kunz

 

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info